Från John-Henri Holmberg meddelas att sf-tidskriften Nova nr 1 2004 lämnas till tryck i mitten av februari för utgivning i slutet av mars. Därefter följer nummer i juni, september och december.

Tidskriften är i A5-format, 160 sidor/nummer. I de båda första numren noveller av bland andra Terry Carr, Gordon Eklund, James Patrick Kelly, Justina Robson, Robert Silverberg, Johanna Sinisalo, Norman Spinrad, Sven Christer Swahn, Michael Swanwick, Wilson Tucker. Textinnehållet per nummer motsvarar nånstans kring 85.000 ord, eller för den som är road av jämförelser en normalsatt pocket på runt 220 sidor. Lösnummerpris blir 65 kr och Nova kommer att finnas i bland annat Sf-bokhandlarna och Press Stop-butikerna.

Prenumeration kostar 250 kr för 4 nummer, och det lär bli på antalet prenumeranter som tidskriftens överlevnad kommer att bero. Postgirot är för den hugade 52 80 97 – 9. De som prenumererade eller hörde av sig för dryga två år sedan behöver förstås ingenting göra. De får sina nummer, om än med en viss försening.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: