Spara 170 kronor genom att bli medlem i världskongressen 2005 nu!

Den 4-8 augusti nästa år händer det något stort för europeiska sf-älskare. Då hålls den 63:e science fiction-världskongressen i Glasgow, med hundratals författare (de stora författarhedersgästerna är Christopher Priest, Robert Sheckley och Jane Yolen, men ett stort antal författare brukar åka till de här kongresserna för att träffa kolleger och gamla vänner och delta i programmet med föreläsningar och i debatter) och tusentals fans. Mellan tre och åttatusen deltagare brukar världskongresserna ha.

Programmet är uppdelat i ett dussintal olika spår om sf, fantasy och skräck i form av litteratur, serier, film och TV. Nästa år kommer att ha ett specialspår i form av en akademisk konferens benämnd The Matter of Britain. Akademiker kommer att diskutera skaparmyter, alternativa världar, Arthursagan med mera ur brittiskt perspektiv.

Hur sparar du pengar då? Jo, genom att betala medlemsavgiften före 1 december, då den går upp från 1310 kr till 1480 kr. Dyrt? Nej, betänk att kongressen använder samma typ av konferenshallar som läkarkongresser och annat, som brukar kosta minst lika mycket per dag, så inser du att det inte är särskilt dyrt. Och du kombinerar det naturligtvis med en semester i skotska högländerna!

Betala till Britt-Louise Viklunds pg 136 99 16-0. Hon besvarar eventuella frågor om du skriver till sweden@interaction.worldcon.org.uk.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: