Sf-kongress i Stockholm i oktober 2006 – nytt bud på Swecon

Kampen om vilken science fiction-kongress som kommer att röstas fram som nästa års nationella kongress, Swecon, hårdnar. En kommitté ledd av Ylva Spångberg (med Fanspanredaktören som medlem) lanserar nu Imagicon. Jag citerar ur Ylvas pressmeddelande:

Imagicon går av stapeln 13-15 oktober 2006, i Tekniska Högskolans kårhus. Vi satsar på att göra en stor, bred kongress med mycket att bjuda både den litterärt intresserade och den fanniskt engagerade. Självklart kommer vi att ha en eller flera utländska författargäster – tyvärr har vi ingen sådan att presentera i skrivande stund, men det kommer.

Tekniska högskolans kårhus är klassisk kongressmark. Här har det hållits många kongresser genom åren, senast Östan om Sol 1995. Kort sagt: kårhuset är en bra kongresslokal, med rymliga utrymmen och nära till kommunikationer (någon minuts promenad till både T-bana och innerstadsbuss). Vi kommer givetvis att ha en bra bar med trevliga umgängesytor och lättillgänglig rökruta.

Medlemskap kostar 300:- fram till 1 oktober 2006, därefter 350:-. Stödjande medlemskap kostar 100:-.

Vi som står bakom är Ylva Spångberg (ordförande) och Johan Anglemark, Anders Bellis, Anders Hultman, Mats Linder, Anders Reuterswärd och Mårten Svantesson. Mer information finns på www.imagicon.se.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: