Ny Schaktantologi snart färdig

Hans Persson rapporterar i Linköpings Science Fiction-Förenings blogg att förlaget Schakts senaste novellantologi snart är klar för distribution. Titeln är Skrämmande skogar och andra osunda platser och boken beskrivs så här:

Uråldriga skogar och trolldomsträd som ruvar på onämnbara hemligheter. Hemsökta platser i skogens dunkel, dimhöljda gläntor där osunda ritualer fortgår och där den som går vilse kan möta ting och varelser bortom vår fattningsförmåga. Allt detta och mer därtill om skogar och andra hemsökta platser ska denna kommande utgåva av Schakt innehålla.

Schakt planerar också för sin tredje antologi, med arbetsnamnet Kosmiskt kaos och andra katastrofer. Deadline för bidrag är 15 mars 2006 och den kommer att ges ut hösten 2006. Beskrivning:

Den ändlösa rymden döljer hemligheter som mänskligheten kanske inte borde lära känna. I den isande svarta etern sveper skuggor mellan världar och från alltings mitt hörs de ursprungliga gudarnas oljud ? sfärernas musik ? som förebådar undergång och kaos. Framtid, rymd, främmande världar och kosmisk skräck innehåller denna planerade utgåva av Schakt.

Annonser

Ett svar

  1. Jag kom inte på något passande att skriva till Schakt 2, men till Schakt 3 har jag lämnat in en novell. Vi får se hur det går. (Den är ännu kusligare än ”Landskap med Sententrer” från Schakt 1. Sömnlöshet och mardrömmar garanteras! ;-))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: