Skånska ord om framtiden

John-Henri Holmberg kommer åter att föreläsa hos kursverksamheten vid Lunds universitet, vars föreläsningsserie ”Teknik och naturvetarcirkeln” under våren ska handla om krig. Ämnet kommer att vara ”framtidens krig” från Wells och framåt. Så småningom kommer mer information gissningsvis att dyka upp på Folkuniversitets webbplats.

Dessutom kommer sagde Holmberg att tillsammans med en astronom, en biolog och en filosof utgöra den panel som i egenskap av Lunds universitets ”Vetenskapskafé” ska prata utomjordiskt liv med den publik som förhoppningsvis dyker upp till evenemanget, dels i Helsingborg i början av mars, dels i Malmö konsthall i slutet av april.

Dessutom kommer sagde Holmberg att tillsammans med astronomen Arne Ardeberg, biologen Daniel Nilsson och filosofen Erik Persson under ledning av Göran Frankel, Lunds universitet, samtala om ämnet Är vi ensamma i universum på universitetets ”Vetenskapskafé”; dels på Helsingborgs stadsbibliotek, tisdagen den 14 mars kl 18.30, dels i Malmö konsthall i slutet av april.

Andra bloggar om: , , , ,

Annonser

Ett svar

  1. Jag ska minsann ordna en egen föreläsning:

    ”Skåningarnas Plats I Mänsklighetens Framtid — Kommer Det Att Finnas Spettekaka På Mars?”
    😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: