Reclaim the Galaxy!

Följande pressmeddelande kommer från den ökände skiffyförfattaren Ferdinand FitzSchkloff, upphovsman till eposet Longobardernas uppror (ursprungligen publicerad som Uppror!):

Parodin som överlevde originalet, kioskboken som hamnade i Projekt Runeberg, nu som Writer’s Cut – äntligen den auktoriserade (och uppdaterade) utgåvan, nu inspirerad av både Water- och Chilogate, samt kompletterad med författarens efterord och Anglemarks Fitzschkloffbiografi! Ingen Fitzschkloffsamling är fullständig utan den. Kan köpas både som ebok och pappersback. Den första blir billigare, men den senare kan ni dänga i huvudet på era motståndare.

  

Kan beställas nätledes.

Den omnämnda biografin publicerades ursprungligen i programboken till kongressen Ghöstacon (1985), på vilken nämnde FitzSchkloff var hedersgäst.

Andra bloggar om: , , , , ,

Ett svar

  1. Det skulle vara intressant att höra om erfarenherter från print-on-demand. Dels hur trycket blir jämfört med en vanlig bok och om limningen i ryggen är sämre. Dels från författaren sida. Jag har läst en del skräckhistorier om hur författare blir lurade på pengar av oseriösa POD-företag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: