Uppsala Tolkiensällskap 35 år

Uppsala Tolkiensällskap, Sveriges näst största Tolkiensällskap, firade 35 år för en dryg vecka sedan. Föreningens syfte är att levandegöra Tolkiens Midgård i vår egen tid, det är vad man i USA eller England skulle kalla ett Lord of the Rings Reenactment Society (varken någon litterär diskussionsklubb eller en lajvförening).

 

Föreningen är sluten och knapphändig med information, men i samband med jubileumsfesterna bjuds medlemmar från andra sällskap in. Från ett av dessa – ickehemliga – inbjudna sällskap kommer de fotografier som återfinns här.

Andra bloggar om: , , ,

Annonser

2 svar

 1. ”Föreningen är sluten och knapphändig med information”, eller vad det nu stod (vore bra om man fortfarande såg texten i postningen när man ska skriva en kommentar).

  Man bör ju ta sådana där upplysningar ad notam, men jag försökte titta på bilderna i alla fall. Major mistake. Inte nog med att jag inte fick se några bilder, åtgärden berövade mig dessutom rullningslisterna i webbläsarfönstret.

  Dialogrutan som informerade om förestående inte datorkrasch utan dator*explosion* fick mig att inse det kloka i att lämna Uppsala Tolkiensällskap i fred.

  Ha det gott, gott folk!

  Kör hårt,
  Bellis

 2. Ja, du, klaga hos Google. Det är till dem som länken går och där bilderna ligger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: