SF-Forums jubileumsnummer

Sveriges äldsta fortfarande utkommande science fiction-tidskrift, Science Fiction Forum, har utkommit med ett tjockt jubileumsnummer med anledning av 50-årsjubileet för föreningen som ligger bakom det, Skandinavisk Förening för Science Fiction. Det innehåller texter och illustrationer hämtade ur äldre nummer av tidskriften, tänkta att vara ”godbitar”, av skribenter och illsutratörer som Sam J Lundwall, John-Henri Holmberg, Mats Linder, Inger Edelfeldt, Kjell Borgström, Bertil Mårtensson, Karin Lundwall, Lars Olsson, Sture Lönnerstrand, Carl-Johan Holzhausen, Carolina Gómez Lagerlöf, Sven Christer Swahn, Göran Bengtson, Lisa Sjöblom och många fler.

Hur man blir medlem i SFSF och får SF-Forum hem i brevlådan beskrivs på deras webbplats: Skandinavisk Förening för Science Fiction

Ett svar

  1. Det som sägs om medlemsavgiften på SFSF:s hemsida är lite otydligt, så låt mig för den som eventuellt inte vet tala om att man för närvarande alltså tar ut en engångsavgift. Den som går med i SFSF nu är helt enkelt medlem inte bara ett år utan tills vidare, år efter år. När man eventuellt tar ut ny medlemsavgift av dem som blir medlemmar nu är oklart, men det kan dröja mycket länge. Det är alltså extra förmånligt att gå med i SFSF, för med lite (o)tur – beroende på hur man ser det – kan det alltså leda till att man blir medlem för livet. Och så får man om jag begriper saken rätt just nu även det väldiga, praktfulla jubileumsnumret av Sveriges mesta science fiction-fanzine/tidskrift genom alla tider, Science Fiction-Forum. Kort sagt, ett bra deal!

    Kör hårt,
    Bellis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: